Amiben az Ön segítségére lehetünk:

MŰSZAKI ELLENŐRI SZOLGÁLTATÁSOK

Munkavédelmi, kockázatelemzési dokumentációk ellenőrzése, minden szakágra kiterjedő rendszeres műszaki ellenőrzés, alvállalkozók/vállalkozó teljesítéseinek ellenőrzése, igazolása, alvállalkozói/vállalkozói számlák ellenőrzése

FELELŐS MŰSZAKI VEZETŐI SZOLGÁLTATÁSOK

​Az építési tevékenység folytatásával kapcsolatban: a kiviteli tervnek megfelelő szakmunka irányítása, a szakszerű munkavégzés biztosítása, az építési-szerelési munkára vonatkozó jogszabályok betartatása,

ÉPÍTÉSÜGYI HIVATALI ÜGYINTÉZÉS

Kivitelezéssel, tervezéssel, engedélyezési eljárással, ingatlan területrendezésével – összevonásával, valamint egyéb felmerülő Megrendelővel szemben támasztott Építéshatósági megkeresés teljes körű ügyintézése.

MŰSZAKI ÁTADÁS-ÁTVÉTEL LEBONYOLÍTÁSA

A műszaki átadás-átvételi eljárás az építőiparban a kivitelezés utolsó műszaki és pénzügyi fázisa, amelynek során az építési fővállalkozó (más nevén a generálkivitelező) írásban nyilatkozik, hogy a kivitelezési szerződésben foglaltak szerint az építési munkákat befejezte.

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY

Az energetikai tanúsítvány egy eszköz, amely a lakás energetikai tulajdonságairól tájékoztat, valamint javaslatot tesz az energia megtakarítás lehetőségeire.

MUNKAVÉDELMI OKTATÁS

Cégünk a Megbízó igényének megfelelően rendszeres vagy eseti munka- és tűzvédelmi szolgáltatásokat vállal. Eseti és folyamatos szolgáltatás nyújtásával segítjük megrendelőink ezen igényeit.

KITŰZÉS

Hatékony szakmai megoldást nyújtunk az ingatlanok határainak pontos meghatározásával vagy azok megváltoztatásával kapcsolatban felmerülő igényekre.

SZAKMAI ÉS JOGI TANÁCSADÁS
KIVITELEZÉS FELÜGYELETE
FÖLDHIVATALI ÜGYINTÉZÉS
FELMÉRÉS, ALAPRAJZKÉSZÍTÉS
GÁZBIZTONSÁGI ÉS ÉV MÉRÉSI JEGYZŐKÖNYV

Küldjön nekünk üzenetet

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.